“Lecturi Sadoveniene”- concurs de literatura la inceput de noiembrie, la Pascani

In primele zile din noiembrie, Protopopiatul Pascani va gazdui  traditionalul concurs de literatura “Lecturi Sadoveniene”.  Organizat de Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, sub egida “Zilele scolii” , evenimentul reuneste an de an elevi si profesori din institutii de invatamant din mai multe localitati.  Editia de anul acesta este programata pentru loc luni, 4 noiembrie, de la ora 10:00, in sala “Visarion Puiu”.

Tematica acestei editii este romanul “Locul unde nu s-a intamplat nimic”. Intrebarile au fost deja redactate.  Activitatea este  coordonată de catedra de limba și literatura română a Colegiului “Sadoveanu”. Anul acesta sunt asteptati participanti de la noua scoli, inclusiv din Basarabia.

Mentionam ca in fiecare an, la inceput de noiembrie,  Colegiul National “Mihail Sadoveanu”  organizeaza diverse activitati, pentru a marca zilele scolii.

Anul acesta, activitatile sunt organizate in intervalul 1-8 noiembrie. Sarbatoarea scolii debuteaza cu Balul Bobocilor, organizat vineri, 1 noiembrie. Mai apoi, pe 2 noiembrie este programat concursul de matematica aplicata “Sperante Olimpice”, fiind urmat de concursul “Lecturi Sadoveniene”, care se va desfasura pe 4 noiembrie.

loading...