More

  Lectii pentru mici fermieri din comuna Motca

  Array

  Primaria Motca in parteneriat cu Camera Agricola Judeteana Iasi organizeaza joi, 8 noiembrie, la ora 10:00, la Caminul Cultural al Comunei Motca o actiune numita “Asocierea producatorilor agricoli si posibilitati de accesare a fondurilor europene”.
  Sunt invitati circa 50 de producatori agricoli din comuna, precum si reprezentanti ai unitatilor teritorial administrative din imprejurimi, precum comuna Miroslovesti, Cristesti si Valea Seaca, cu scopul de a disemina informatiile primite.
  In cadrul acesei intruniri se va prezenta scopul actiunii si invitatii, rolul si importanta activitatii Camerei Agricole Judetene Iasi, aspecte privind asocierea producatorilor agricoli, finantarile europene pentru mediul rural, exemple de bune practice si posibilitati de creditare a producatorilor agricoli.

  Printre invitati se numara si Petrica Mercas , microfermier zootehnic din comuna. Afacerea lui a inceput in anul 2009 avand doar 6 bovine si a crescut pana in prezent, in total avand 10 bovine pe care le ingrijeste impreuna cu familia.
  Micul femier beneficiaza deja de subventii din fonduri europene, in fiecare an primind circa 1.500 euro. Din punctul lui de vedere aceasta actiune reprezinta un mijloc de informare si ajutor pentru micii fermieri care doresc sa isi extinda afacerea.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp