33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Lecţii de la un psiholog păşcănean

ada

 

 

 

 

Un psiholog din Pascani va tine cursuri de formare, avand ca tema „Abordarea pacientului în oncologie şi îngrijiri paliative”. Este vorba despre Ruxandra Filipescu, care  alaturi de alti doi specialisti in domeniu vor tine cursuri psihologilor, studenţilor la psihologie, medicilor sau medicilor rezidenţi indiferent de specializare, care sunt interesaţi de această temă şi doresc să afle mai multe.

Acestea se vor desfasura in perioada 7 – 8 iunie, iar numarul de locuri este limitat, de 25. Scopul cursului este acela de a afla care sunt mesajele bolii şi care este motivul pentru care oamenii se îmbolnăvesc. In acest modul se va preciza care este specificul abordării psihologice în oncologie şi îngrijiri paliative, prin delimitarea conceptului de boală şi sensul atribuit bolii de către pacient, percepţiile lui asupra suferinţei şi mecanismele sale de implicare în evoluţia bolii.

Psihologul pascanean nu se opreste aici, acesta fiind primul modul din cursul complet de 5. Cursurile de formare continua sunt acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania si vor avea loc in Iasi. Taxa primului modul este de 200 de lei. Relatii suplimentare la 0743 10 43 81 sau adafilipescu@yahoo.com. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow