More

  Lectii de gestionare a deseurilor, la Targu Frumos. Primaria va primi 300 de containere si o autospeciala

  Array

  Eveniment administrativ la Targu Frumos. Astazi incepand cu ora 9.00 in sala de sedinte a Primariei a avut loc lansarea in Romania a proiectului ,, Imbunatatirea transfontaliera a gestionarii deseurilor solide din Republica Moldova, Romania si Ucraina”, finantat din fonduri europene.

  Concret, in cadrul proiectului orasul Targu Frumos ar urma sa beneficieze de investitii in valoare de 188.500 Euro, din care 10% urmand sa fie suportate din bugetul local. Din acesti bani ar urma sa fie achizitionate 300 de containere, o autospeciala pentru colectarea deseurilor si vor fi construite 20 de platforme pentru colectarea deseurilor.

  Edilul orasului a spus ca pentru implementarea acestui proiect ar urma sa fie create noi locuri de munca in cadrul Serviciului de Salubritate din cadrul Primariei.

  Totodata vor fi organizate seminarii de informare privind gestionarea selectiva a deseurilor in institutiile publice , mai ales cele de invatamant din Targu Frumos si imprejurimi.

  Valoarea totala a proiectului este de 735.000 euro si urmeaza sa fie implementat in doi ani de zile. El va fi implementat in parteneriat cu cateva localitati din Republica Moldova, si Ucraina, Consiliul Judetean Iasi si orasul Targu Frumos.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp