13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

LECȚII DE CIRCULAȚIE PENTRU COPII

LECȚII DE CIRCULAȚIE PENTRU COPII

Pentru al cincilea an consecutiv, Poliția Română și Lidl demarează cea mai amplă campanie de educație rutieră la nivel național – „Verde la educație pentru circulație”. Lecția de circulație rutieră va avea loc simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară pe 30 septembrie, de la ora 11:00, când sunt așteptați să participe toți copiii cu vârste între 4 și 10 ani.

Ca în fiecare an zeci de copii cu vârste între 4 și 10 ani sunt așteptați pentru al cincilea an consecutiv la cea mai amplă campanie de educație rutieră la nivel național – „Verde la educație pentru circulație”, eveniment realizat de Poliția Română și LIDL. Lecția de circulație rutieră va avea loc simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară pe 30 septembrie, de la ora 11:00.

La fel ca în anii trecuți lecția debutează printr-o sesiune teoretică, în care cei mici vor afla informații despre semnele de circulație, dar și care sunt cele mai importante reguli de respectat atunci când doresc să traverseze. Urmează apoi o sesiune interactivă, cu exerciții practice, în care copiii trebuie să pună în aplicare informațiile primite – recunoașterea corectă a semnelor și jocuri de traversare. În plus, cei mici vor primi mai multe premii pentru participarea activă la lecție.

Devenit tradiție deja, parteneriatul dintre Poliția Română și Lidl are ca scop educarea copiilor în privința importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație. Scopul acestei campanii este unul pe termen lung, anume reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicați copiii.

Pe parcursul edițiilor anterioare, peste 50.000 de copii au luat parte la lecțiile interactive susținute de polițiști și și-au însușit informații esențiale despre cum pot deveni pietoni responsabili.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow