22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Lecţii de administraţie din partea unui poliţist de la Rutieră. S-a apucat să marcheze străzile, în timpul liber

Parcare interzisaInitiativa inedita a unui agent de circulatie din Pascani. Enervat pana la culme de nepasarea autoritatilor cu privire la problemele din traficul rutier, politistul Gheorghe Parlog care se afla in timpul liber i-a pus la treaba pe angajatii Gospodariei Comunale. In aceasta dimineata, inarmat cu o creta, agentul de la Rutiera i-a indrumat pe muncitori cum sa hasureze o parte din soseaua care trece prin fata Scolii “Iordachi Cantacuzino”.

Este vorba mai exact, despre spatiul dintre cele doua sensuri de mers dinspre Spital catre Posta si invers, unde zilnic erau parcate zeci de autoturisme.

Majoritatea celor care incurcau circulatia erau din randul parintilor care veneau la sfarsitul programului scolar sa isi ia copiii acasa.

Acea portiune a fost restrictionata circulatiei autovehiculelor iar pe viitor masinile nu vor mai putea opri sau stationa pe spatiul dintre cele doua sensuri de mers.

Solutia este mai mult decat binevenita intrucat soferii care treceau prin zona aveau dificultati in a-i observa pe copii care ieseau de la ore si se angajau in traversarea strazii printre masini.

Agentul sef Gheorghe Parlog a precizat ca mai sunt si alte probleme in traficul rutirer din municipiul Pascani, pe care Politia Rutiera va incerca sa le rezolve impreuna cu cei de la Primarie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI