1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Lecţii de administraţie din partea unui poliţist de la Rutieră. S-a apucat să marcheze străzile, în timpul liber

Parcare interzisaInitiativa inedita a unui agent de circulatie din Pascani. Enervat pana la culme de nepasarea autoritatilor cu privire la problemele din traficul rutier, politistul Gheorghe Parlog care se afla in timpul liber i-a pus la treaba pe angajatii Gospodariei Comunale. In aceasta dimineata, inarmat cu o creta, agentul de la Rutiera i-a indrumat pe muncitori cum sa hasureze o parte din soseaua care trece prin fata Scolii “Iordachi Cantacuzino”.

Este vorba mai exact, despre spatiul dintre cele doua sensuri de mers dinspre Spital catre Posta si invers, unde zilnic erau parcate zeci de autoturisme.

Majoritatea celor care incurcau circulatia erau din randul parintilor care veneau la sfarsitul programului scolar sa isi ia copiii acasa.

Acea portiune a fost restrictionata circulatiei autovehiculelor iar pe viitor masinile nu vor mai putea opri sau stationa pe spatiul dintre cele doua sensuri de mers.

Solutia este mai mult decat binevenita intrucat soferii care treceau prin zona aveau dificultati in a-i observa pe copii care ieseau de la ore si se angajau in traversarea strazii printre masini.

Agentul sef Gheorghe Parlog a precizat ca mai sunt si alte probleme in traficul rutirer din municipiul Pascani, pe care Politia Rutiera va incerca sa le rezolve impreuna cu cei de la Primarie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow