10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Lectie usturatoare pentru cei care consuma apa si caldura fara sa plateasca. Are pensie de 400 de lei si nici un leu datorie

Disperare la sedinta de astazi a Consiliului Local Pascani. O femeie a venit sa afle cand isi poate achita consumul de apa la operatorul regional in conditiile in care nu a incheiat contract si nici nu a primit pana acum vreo factura la plata. Pascaneanca spune ca nu vrea sa aiba datorii si ca in fiecare luna obisnuieste sa le achite la timp chiar daca are o pensie de doar 400 de lei. In aceeasi situatie se afla mii de pascaneni care acumuleaza datorii la apa, din vara anului trecut pentru ca nu au contracte de furnizare si nici facturi.
Discutiile au avut loc in contextul in care primarul Dumitru Pantazi a atras atentia ca tot mai multi pascaneni consuma apa si caldura fara sa plateasca.
Aceeasi pascaneanca a cerut ca cei cu datorii sa fie debransati imediat de la utilitati sis a fie dati in judecata.

Mentionam ca societatea de apa din Pascane are de recuperat de la populatie 3,7 milioane de lei. Unii dinre ei nu si-au achitat facturile din 1990 si inregistreaza datorii de zeci de mii de lei. Pentru recuperarea debitelor societatea trimis in judecata sute de locatari.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow