9.5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Lecţie usturătoare: Avramiuc, scuze în numele CL Paşcani pentru jignirile lui Claudiu Bodoasca la adresa funcţionarilor “analfabeţi functional”

Lecţie usturătoare în legislativul păşcănean, din partea celui mai în vârstă ales local. Chiar la începutul şedinţei ordinare care a avut loc vineri 30 septembrie a.c. consilierul PSD Vasile Avramiuc a avut o intervenţie surprinzătoare, ca răspuns la o apreciere făcută de consilierul PNL Claudiu Bodoasca, la adresa unor funcţionar din Primărie.

În şedinţa în care au fost dezbătute indemnizaţiile aleşilor locali, liderul de grup al opoziţiei a spus că “o parte din aparatul de specialitate al primarului a devenit analfabet – funcţional” pe motiv că au argumentat necesitatea şi oportunitatea aprobării proiectului în cauză.
În replică Vasile Avramiuc şi-a cerut scuze în numele Consiliului Local de la funcţionarii publici jigniţi de consilierul Bodoasca dar şi pentru alte aprecieri la fel de agresive de pe reţelele de socializare făcute de un alt liberal, la adresa PSD.
Cei în cauză nu au spus nici un cuvânt.

Mai mult, peste câteva minute de la această intervenţie consilierul Claudiu Bodoasca şi-a menţinut aprecierile la adresa funcţionarilor din Primărie,  cu un alt exemplu de proiect de hotărâre. El a contestat legalitatea transferării unor fonduri din trimestrul 3 în trimestrul 4 la Clubul CSM Paşcani, pentru acoperirea unor cheltuieli.

Consilierul liberal a fost din nou contrazis atât de secretara administratiei locale cât şi de directorul Economic al Primăriei. Cei doi functionari au arătat că astfel de transferuri sunt legale, cu atât mai mult în situaţia în care nu s-a solicitat o majorare a bugetului.
Menţionăm discuţiile contradictorii între consilierii păşcăneni sunt tot mai dese, din motive politice. De multe ori proiectele de hotărâre şi documentele justificative sunt puse sub semnul întrebării de consilierii din opoziţie iar răspunsurile funcţionarilor sunt privite cu neîncredere şi înlocuite cu opiniile personale.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI