More

  Lecţie de sănătate la Biblioteca din Paşcani

  Array

  Zeci de persoane, majoritatea pensionari, au participat în această dimineaţă, 3 iulie, de la ora 9.00, la o lecţie de sănătate prezentată de către nişte specilisti veniţi să le vorbească cum să combatem boală şi să nu ajungem la medicamente. S-a vorbit despre problema alimentaţiei, a odihnei şi mai ales a stresului în care majoritatea persoanelor sunt suspuse zi de zi.

  lectie de sanatate la biblioteca

  Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie desfăşoară Campania “Împreună pentru o sănătate mai bună” din anul 2004 în colaborare cu Institutul de Sănătate Publică Bucureşti (I.S.P.B.) şi Editura “Viaţă şi Sănătate”. Scopul acestei campanii este informarea şi educarea populaţiei cu privire la un stil de viaţă sănătos pentru a preveni afecţiuni moderne precum boli cardiovasculare, diabet, cancer, pornind de la descoperirea cauzalităţii şi a conştientizării factorilor de risc.

  Mentioanm că acest eveniment este unul dintre cele organizate de către Biblioteca Municipală în cadrul celei de-a 7 a ediţie a Zileleor Municipiului Pascani.

  Acesta este programul complet.

  program biblioteca

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet