18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Lecție de prim ajutor în cadrul “Săptămânii altfel”

  Ultimele știri

  Lecţie inedită pentru elevii păşcăneni în cadrul ”Săptămânii altfel”. Încă de la primele ore ale dimineţii zeci de adolescenţi de la Colegiul Naţional M. Sadoveanu au aflat cum să acorde prim ajutor dacă găsesc un om inconştient pe stradă sau are loc un accident. Activitatea s-a desfăşurat la substaţia Ambulanţă Paşcani şi a fost ţinută de medicul Petronela Luca.

  Partea teorectică a fost completată cu exerciţii practice făcute chiar de elevi, astfel încât adolescenţii să poată aplica tehnicile elementare pentru a salva viaţa unui om.

  O parte dintre adolescenți au arătat că stăpânesc foarte bine noţiunile de prim ajutor şi au fost felicitați de cei prezenţi la activitate.

  Menţionăm că în perioada 18 – 22 aprilie în toate şcolile din ţară elevii au parte de diferite activităţi menite să îi înveţe lucruri noi şi practice.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet