4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Laude la adresa managerului Spitalului de Urgenta Pascani

Felicitari pentru managerul Spitalului de Urgenta din Pascani. Edilul pascanean a avut numai cuvinte de lauda la adresa medicului Costica Panzaru pentru situatia de invidiat in care se afla unitatea medicala din Pascani.

Mai exact, primarul Dumitru Pantazi a aratat ca spitalul nu are probleme financiare si ca acolo au fost facute investitii in timp ce alte spitale din tara au dificultati.

Managerul Panzaru a multumit primarului si Consiliului Local pentru sprijinul acordat. Totodata el a spus ca cetatenii trebuie sa stie ca Spitalul de Urgente din Pascani nu se confrunta cu lipsa de medicamente si de bani asa cum se intampla in mai multe localitati din tara. El a mai spus ca in ultima saptamana au fos angajati inca 6 medici noi pentru completarea ofertei de servicii medicale.

Mentionam ca doctorul Costica Panzaru este manager la Spitalul de Urgenta Pascani din martie 2003. Pentru rezultatele sale remarcabile, Consiliul Local i-a acordat titlul de cetatean de onoare in vara acestui an. ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow