2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Laptele si cornul pentru elevi ajung la Iasi in ultima zi

Licitatia pentru furnizarea alimentelor pentru elevi a tot fost amanata, iar sefii judetului au semnat pe ultima suta de metri contractul pentru furnizarea laptelui in scolile din Iasi. Contractul a fost semnat abia in prima zi de scoala cu societatea Dorna si firma Ilvas din Vaslui, care au castigat licitatia pentru furnizarea a patru, respectiv trei loturi. Alesii judeteni s-au aratat incantati de faptul ca au finalizat negocierile, insa s-au declarat si dezamagiti de faptul ca niciuna dintre firmele care au castigat licitatia nu este din Iasi.

„Astazi (16 septembrie – n.r.) am semnat contractul, in ultima clipa. Cei de la achizitii nu au avut concediu anul acesta, pentru a se putea ocupa de proceduri. Tristetea noastra este ca niciuna dintre firme nu este din Iasi”, spun oficialii Consiliului Judetean Iasi.

Mai multe firme s-au batut sa distribuie produsele lactate din programul „Lapte si corn” elevilor din Iasi. Valoarea licitatiei pentru toate cele 7 loturi este de circa 10 milioane de lei, fara TVA. In judetul Iasi sunt aproximativ 97.000 de elevi din clasele I – VIII de la scolile de stat si private, precum si copiii de la gradinitele cu program normal de 4 ore, de la unitatile de stat si cele private.

Sursa BZI

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow