More

  Lapte și corn din prima zi de școală

  Array

  Lapte și corn din prima zi de școală

  Veste bună pentru elevi. Încă din prima zi a anului școlar, ei vor găsi pe bănci produse lactate și de panificație. Mai exact, este vorba despre lapte și corn. Consiliu Județean Iași a stabilit câștigătorii.

  Elevii și preșcolarii din județul Iași vor primi produsele incluse în Programul guvernamental „Cornul și laptele” din prima zi a anului școlar 2016-2017. În județul Iași sunt aproape o sută de mii de beneficiari ai acestui program, contractele urmând a se desfășura pe toată durata anului școlar. Astfel, se vor achiziționa 16,46 milioane porţii de cornuri sau biscuiţi dulci, care ar urma să acopere consumul şcolar pe durata a 177 de zile.

  „În urma licitaţiei organizate de către Consiliul Judetean Iaşi, privind achiziţia directă pentru furnizare şi distribuţie de produse lactate  în cadrul programului naţional „Lapte-Corn” pentru elevii şi preşcolarii din judeţul Iaşi, în anul şcolar 2016 -2017 au fost stabiliţi câştigătorii pentru încă 2 loturi.

  Astfel, contractul pentru Lotul 1 a fost încheiat cu SC Friesland Câmpina SRL, Cluj-Napoca. Preţul licitat a fost de  3.454.133,76 lei + 310.872,04 lei (TVA). Contractul pentru Lotul 2 a fost încheiat cu SC Ilvas SA, Vaslui. Preţul licitat a fost de 2.094.874,65  lei + 188.538,72 lei (TVA). Pentru Lotul 3, SC Agropan Impex SRL, Iaşi a depus contestaţie. În acest caz aşteptăm emiterea deciziei Consiliului Naţional de Soluţionare a Constestaţiilor (CNSC).” se arată în comunicatul de presă al Consiliului Județean Iași.

  Contractul prevede actualizarea limitei valorii zilnice pentru produsele lactate si cele de panificatie acordate pentru elevii din clasele I-VIII din invatamantul de stat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat cu program normal de patru ore.

  Furnizarea produselor începe cu prima zi de şcoală a anului şcolar 2016 – 2017,  până la sfârşitul anului şcolar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI