11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

LANȚ UMAN PENTRU AUTOSTRADĂ, ÎN CENTRUL IAȘULUI

Asociațiile ”Împreună pentru autostrada Ungheni-Iași-Târgu Mureș” și ”Moldova vrea autostradă” au decis să își dea mâna pentru organizarea unui nou eveniment de amploare care va avea loc în Iași, pentru atragerea atenției asupra priorității cetățenilor din regiune – construirea autostrăzii.

Cele două asociații sunt inițiatoarele evenimentului ”Uniți pentru autostradă” și la care sunt așteptați toți ieșenii. În zona centrală a orașului, mii de cetățeni vor forma cel mai mare lanț uman de până acum, care se va întinde de la Casa Pătrată (Consiliul Județean Iași) până în Piața Unirii (pe întreaga zonă pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt).

“Vă rugăm să ne sprijiniți în acțiunea noastră de a invita alături de noi pe toți ieșenii preocupați de viitorul Moldovei, dar și al întregii societăți românești.” spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc pe 4 noiembrie, de la ora 12:00, pe întreaga zonă pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, iar punctul de întâlnire va fi în fața Casei Pătrate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt de pierdere

Pierdut Registrul de Control: seria A nr. 2594415 din 16.11.2018 de la firma SC PERLA ROMANIEI SRL,...

Patrimoniului Mondial UNESCO: Centrul istoric din Praga

Centrul istoric din Praga a fost înscris în anul 1992 în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO, potrivit...

Miercuri nu va curge apă la robinete în Blăgești și câteva localități din apropiere

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă din comuna Todirești, municipiul Pașcani În scopul igienizării rezervoarelor de...

Cum ar putea arăta Pământul peste 500 de ani. Scenariile sumbre sunt mai probabile pentru omenire decât viitorul mult visat

În prezent, oamenii de știință au abilitatea de a face predicții relativ corecte cu privire la viitorul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI