13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

LANȚ UMAN PENTRU AUTOSTRADĂ, ÎN CENTRUL IAȘULUI

Asociațiile ”Împreună pentru autostrada Ungheni-Iași-Târgu Mureș” și ”Moldova vrea autostradă” au decis să își dea mâna pentru organizarea unui nou eveniment de amploare care va avea loc în Iași, pentru atragerea atenției asupra priorității cetățenilor din regiune – construirea autostrăzii.

Cele două asociații sunt inițiatoarele evenimentului ”Uniți pentru autostradă” și la care sunt așteptați toți ieșenii. În zona centrală a orașului, mii de cetățeni vor forma cel mai mare lanț uman de până acum, care se va întinde de la Casa Pătrată (Consiliul Județean Iași) până în Piața Unirii (pe întreaga zonă pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt).

„Vă rugăm să ne sprijiniți în acțiunea noastră de a invita alături de noi pe toți ieșenii preocupați de viitorul Moldovei, dar și al întregii societăți românești.” spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc pe 4 noiembrie, de la ora 12:00, pe întreaga zonă pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, iar punctul de întâlnire va fi în fața Casei Pătrate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow