More

  LANȚ UMAN PENTRU AUTOSTRADĂ, ÎN CENTRUL IAȘULUI

  Asociațiile ”Împreună pentru autostrada Ungheni-Iași-Târgu Mureș” și ”Moldova vrea autostradă” au decis să își dea mâna pentru organizarea unui nou eveniment de amploare care va avea loc în Iași, pentru atragerea atenției asupra priorității cetățenilor din regiune – construirea autostrăzii.

  Cele două asociații sunt inițiatoarele evenimentului ”Uniți pentru autostradă” și la care sunt așteptați toți ieșenii. În zona centrală a orașului, mii de cetățeni vor forma cel mai mare lanț uman de până acum, care se va întinde de la Casa Pătrată (Consiliul Județean Iași) până în Piața Unirii (pe întreaga zonă pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt).

  “Vă rugăm să ne sprijiniți în acțiunea noastră de a invita alături de noi pe toți ieșenii preocupați de viitorul Moldovei, dar și al întregii societăți românești.” spun organizatorii.

  Evenimentul va avea loc pe 4 noiembrie, de la ora 12:00, pe întreaga zonă pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, iar punctul de întâlnire va fi în fața Casei Pătrate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet