22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Lansarea publicaţiilor „Vise împlinite” şi „Ghidul Tânărului voluntar”

Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Paşcani în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna”, Dolhasca organizează Lansarea publicaţiilor „Vise împlinite” şi „Ghidul tânărului voluntar” având ca autor un tânăr din Cluj-Napoca, Stelian Juganu, tânăr care şi-a trăit mare parte din anii copilăriei şi adolescenţei în directa îngrijire a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.

Evenimentul se va desfăşura în cadrul programului naţional Săptămâna ”Să ştii mai multe, să fii mai bun”, în sala de spectacole a Clubului Copiilor Paşcani, pe data de 2 aprilie 2013, la ora 10.00.
La activitate vor participa şi reprezentanţii Clubului Leo Alpha “Young & Smart”, Bacău. Ei vor vorbi publicului despre importanţa implicării oricăruia dintre noi în proiecte de voluntariat şi despre felul în care acest tip de dăruire de sine necondiţionată poate schimba viaţa unui om.

Întâlnirea are ca scop oferirea unui model de reuşită în viaţă, indiferent de cât de multe obstacole pot apărea în calea cuiva, deschiderea gustului pentru frumos al tinerilor din zilele noastre şi sensibilizarea comunităţii cu privire la problemele aproapelui.
În acest sens, banii obţinuţi din vânzarea exemplarelor publicaţiei Ghidul tânărului voluntar, alocate evenimentelor din 2 aprilie 2013, vor fi donaţi Clubului Leo Alpha “Young & Smart” din Bacău, cu ajutorul căruia se va implementa un proiect de voluntariat destinat copiilor instituţionalizaţi din Bacău.
Seria lansărilor va continua la Dolhasca, judeţul Suceava, în următoarele locaţii partenere:
 Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna”, Dolhasca, judeţul Suceava – ora 15.00
 Centrul de plasament ”Sfântul Gheorghe”, Dolhasca, judeţul Suceava – ora 17.00 ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow