More

  Lansarea publicaţiilor „Vise împlinite” şi „Ghidul Tânărului voluntar”

  Array

  Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Paşcani în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna”, Dolhasca organizează Lansarea publicaţiilor „Vise împlinite” şi „Ghidul tânărului voluntar” având ca autor un tânăr din Cluj-Napoca, Stelian Juganu, tânăr care şi-a trăit mare parte din anii copilăriei şi adolescenţei în directa îngrijire a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.

  Evenimentul se va desfăşura în cadrul programului naţional Săptămâna ”Să ştii mai multe, să fii mai bun”, în sala de spectacole a Clubului Copiilor Paşcani, pe data de 2 aprilie 2013, la ora 10.00.
  La activitate vor participa şi reprezentanţii Clubului Leo Alpha “Young & Smart”, Bacău. Ei vor vorbi publicului despre importanţa implicării oricăruia dintre noi în proiecte de voluntariat şi despre felul în care acest tip de dăruire de sine necondiţionată poate schimba viaţa unui om.

  Întâlnirea are ca scop oferirea unui model de reuşită în viaţă, indiferent de cât de multe obstacole pot apărea în calea cuiva, deschiderea gustului pentru frumos al tinerilor din zilele noastre şi sensibilizarea comunităţii cu privire la problemele aproapelui.
  În acest sens, banii obţinuţi din vânzarea exemplarelor publicaţiei Ghidul tânărului voluntar, alocate evenimentelor din 2 aprilie 2013, vor fi donaţi Clubului Leo Alpha “Young & Smart” din Bacău, cu ajutorul căruia se va implementa un proiect de voluntariat destinat copiilor instituţionalizaţi din Bacău.
  Seria lansărilor va continua la Dolhasca, judeţul Suceava, în următoarele locaţii partenere:
   Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna”, Dolhasca, judeţul Suceava – ora 15.00
   Centrul de plasament ”Sfântul Gheorghe”, Dolhasca, judeţul Suceava – ora 17.00 ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri pentru copii. Opozitia convoaca Consiliul Local, astazi de la ora 11.00

  Consilierii pascaneni din opozitie continua demersurile pentru ca de Craciun copiii sa primeasca cadouri din partea administratiei locale. Ei au convocat o sedinta de...

  Unde pot lua o masă caldă în Pașcani, pensionarii care primesc carduri sociale de la Guvern

  Primaria Pascani a transmis printr-un comunicat de presa societatile care accepta cardurile pentru mese calde, distribuite pensionarilor cu venituri reduse. Potrivit autoritatilor, beneficiarii pot...

  Ajutoarele sociale vor crește din 2021. Majorări la venitul minim garantat, șomaj și ajutorul de încălzire

  Toate ajutoarele sociale vor creşte de anul viitor! Fie că vorbim de venitul minim garantat, de şomaj sau de ajutoarele pentru încălzirea locuinţei. Ce...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI