24.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Lansare de carte la Paşcani. „La amurgul unei citadele feroviare” de Vasile Avramiuc

Vasile Avramiuc a lansat cea de-a 12 a carte. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din Paşcani, iar aproape i-au fost prietenii pensionari din Asociaţie și nu numai. Cartea recent ieşită de sub tipare a fost vândută în câteva exemplare şi poartă denumirea de „La amurgul unei citadele feroviare”.

avramiuc lnsare de carte

Câţi dintre noi nu ar vrea să afle mai multe date despre fosta Uzină din Paşcani. Câţi muncitori erau, ce se lucra dar şi alte dedesubturi ce s-au întâmplat acolo. Ei bine, acum e posibil, o dată cu lansarea cărţii „La amurgul unei citadele feroviare” scrisă de Vasile Avramiuc.

În cartea documentară sunt scrise informaţii, în stil umorist, despre dezvoltarea industrială a Municipiului în anii 80, dar şi despre declinul oraşului imediat după Revoluţie.

Vasile Avramiuc, deşi a fost bucuros că i-au fost alături la cea mai recentă lansare de carte fosti colegi din invatamant şi prieteni a avut regretul că nu i-a fost alături mai marii oraşului, cărora le-a dat invitaţie personal pentu a participa la acest eveniment.

La final, cei prezenţi au cumparat cartea, plătind 20 de lei, şi au primit autografe de la autor.

Amintim că Vasile Avramiuc este cetăţean de onoare a Municipiului, iar de-a lungul anilor a lansat mai multe cărţi, de la poezii până la epigrame. El este şi preşedintele Asociaţiei de pensioanri „Făclia” din Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow