More

  Lansare de carte la Paşcani. „La amurgul unei citadele feroviare” de Vasile Avramiuc

  Array

  Vasile Avramiuc a lansat cea de-a 12 a carte. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din Paşcani, iar aproape i-au fost prietenii pensionari din Asociaţie și nu numai. Cartea recent ieşită de sub tipare a fost vândută în câteva exemplare şi poartă denumirea de „La amurgul unei citadele feroviare”.

  avramiuc lnsare de carte

  Câţi dintre noi nu ar vrea să afle mai multe date despre fosta Uzină din Paşcani. Câţi muncitori erau, ce se lucra dar şi alte dedesubturi ce s-au întâmplat acolo. Ei bine, acum e posibil, o dată cu lansarea cărţii „La amurgul unei citadele feroviare” scrisă de Vasile Avramiuc.

  În cartea documentară sunt scrise informaţii, în stil umorist, despre dezvoltarea industrială a Municipiului în anii 80, dar şi despre declinul oraşului imediat după Revoluţie.

  Vasile Avramiuc, deşi a fost bucuros că i-au fost alături la cea mai recentă lansare de carte fosti colegi din invatamant şi prieteni a avut regretul că nu i-a fost alături mai marii oraşului, cărora le-a dat invitaţie personal pentu a participa la acest eveniment.

  La final, cei prezenţi au cumparat cartea, plătind 20 de lei, şi au primit autografe de la autor.

  Amintim că Vasile Avramiuc este cetăţean de onoare a Municipiului, iar de-a lungul anilor a lansat mai multe cărţi, de la poezii până la epigrame. El este şi preşedintele Asociaţiei de pensioanri „Făclia” din Paşcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI