13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Lansare de carte, la Palatul Al. I. Cuza din Ruginoasa

Eveniment cultural, la sfârșitul săptămânii, la Palatul Al. I. Cuza, din Ruginoasa. O profesoară din comună va lansa un volum, apărut sub egida Asociaţiei “Universul Prieteniei” din Iaşi. Vor avea loc și momente artistice, susținute de o artista de teatru, o tânăra talentată de-a locului și elevi de la Colegiul Național de Artă “Octav Băncilă” din Iași.

Sambata va invităm la cultură! Palatul “Al. I.Cuza” din Ruginoasa va găzdui o lansare de carte a profesoarei din comună, Petronela Angheluță. Volumul “Gânduri…din cronici”, apărut sub egida Asociaţiei “Universul Prieteniei”, va fi prezentat de scriitorul Mihai Batog Bujeniţă. La eveniment, va fi invitat de onoare și poetul Horia Zilieru.

In cadrul evenimentului, va avea loc și un recital de poezie prezentat de Ina Paladi, artista la Teatrul “Lux Art”,un moment folcloric susținut de Petruța Săcara și un fragment de teatru interpretat de doi elevi de la Colegiul Naţional de Artă “Octav Băncilă” Iaşi.

Mentionam că evenimentul va fi moderat de Rodica Rodean-preşedinta Asociaţiei „Universul Prieteniei” Iaşi, iar gazdă va fi Simona Ionescu, director la Palatul Ruginoasa.

Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi, în parteneriat cu Complexul Muzeal Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, Palatul Memorial „Al.I.Cuza” Ruginoasa şi Teatrul „Studio Lux Art” Iaşi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow