More

  Lansare de carte, la Palatul Al. I. Cuza din Ruginoasa

  Eveniment cultural, la sfârșitul săptămânii, la Palatul Al. I. Cuza, din Ruginoasa. O profesoară din comună va lansa un volum, apărut sub egida Asociaţiei “Universul Prieteniei” din Iaşi. Vor avea loc și momente artistice, susținute de o artista de teatru, o tânăra talentată de-a locului și elevi de la Colegiul Național de Artă “Octav Băncilă” din Iași.

  Sambata va invităm la cultură! Palatul “Al. I.Cuza” din Ruginoasa va găzdui o lansare de carte a profesoarei din comună, Petronela Angheluță. Volumul “Gânduri…din cronici”, apărut sub egida Asociaţiei “Universul Prieteniei”, va fi prezentat de scriitorul Mihai Batog Bujeniţă. La eveniment, va fi invitat de onoare și poetul Horia Zilieru.

  In cadrul evenimentului, va avea loc și un recital de poezie prezentat de Ina Paladi, artista la Teatrul “Lux Art”,un moment folcloric susținut de Petruța Săcara și un fragment de teatru interpretat de doi elevi de la Colegiul Naţional de Artă “Octav Băncilă” Iaşi.

  Mentionam că evenimentul va fi moderat de Rodica Rodean-preşedinta Asociaţiei „Universul Prieteniei” Iaşi, iar gazdă va fi Simona Ionescu, director la Palatul Ruginoasa.

  Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi, în parteneriat cu Complexul Muzeal Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, Palatul Memorial „Al.I.Cuza” Ruginoasa şi Teatrul „Studio Lux Art” Iaşi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet