More

  Lansare de carte, la Palatul Al. I. Cuza din Ruginoasa

  Eveniment cultural, la sfârșitul săptămânii, la Palatul Al. I. Cuza, din Ruginoasa. O profesoară din comună va lansa un volum, apărut sub egida Asociaţiei “Universul Prieteniei” din Iaşi. Vor avea loc și momente artistice, susținute de o artista de teatru, o tânăra talentată de-a locului și elevi de la Colegiul Național de Artă “Octav Băncilă” din Iași.

  Sambata va invităm la cultură! Palatul “Al. I.Cuza” din Ruginoasa va găzdui o lansare de carte a profesoarei din comună, Petronela Angheluță. Volumul “Gânduri…din cronici”, apărut sub egida Asociaţiei “Universul Prieteniei”, va fi prezentat de scriitorul Mihai Batog Bujeniţă. La eveniment, va fi invitat de onoare și poetul Horia Zilieru.

  In cadrul evenimentului, va avea loc și un recital de poezie prezentat de Ina Paladi, artista la Teatrul “Lux Art”,un moment folcloric susținut de Petruța Săcara și un fragment de teatru interpretat de doi elevi de la Colegiul Naţional de Artă “Octav Băncilă” Iaşi.

  Mentionam că evenimentul va fi moderat de Rodica Rodean-preşedinta Asociaţiei „Universul Prieteniei” Iaşi, iar gazdă va fi Simona Ionescu, director la Palatul Ruginoasa.

  Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi, în parteneriat cu Complexul Muzeal Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, Palatul Memorial „Al.I.Cuza” Ruginoasa şi Teatrul „Studio Lux Art” Iaşi.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  COD GALBEN de caniculă și vânt în cinci județe din Moldova

  Interval de valabilitate: 07 și 08 august; Fenomene vizate: caniculă, intensificări ale vântului; Zone afectate: conform textului și hărții Pe arii extinse în regiunile sudice și estice...

  60% dintre ieşenii pozitivi au fost recent pe Litoral. Familii întregi, internate în spital

  Cifre de-a dreptul alarmante obţinute de Ziarul de Iaşi de la autorităţile medicale care se ocupă de pandemie. Spun acestea că, în ultima perioadă,...

  Record de decese și de cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore

  În ultimele 24 de ore au fost 1.378 de cazuri noi de COVID-19, din 23.956 de teste efectuate. Este cel mai mare număr de...

  Opinii