27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Lansare de carte la Muzeul Viei si Vinului Hârlău

- Advertisement -

Lansare de carte joi, 5 mai la Muzeul Viei si Vinului Hârlău. Este vorba despre „Geometria Haosului”, a elevei Paraschiva Roșu Pascu de la Colegiul „Ștefan cel Mare” din localitate:

„Ce poate fi mai frumos pentru o școală decât să își promoveze tinerele talente ce au fost înzestrate cu dar divin, concretizate în versuri și împărțite și celorlalți?
Uite că a fost și lansarea cărții „Geometria Haosului” a elevei Roșu Pașcu Paraschiva, o elevă talentata, cu care școala noastră se mândrește! Mulțumim doamnei prof. Ramona Bujor pentru descoperirea și îndrumarea ei în acest debut cultural.
Mulțumiri alese și distinșilor invitați, Poetul Daniel Corbu, Membru al Uniunii Scriitorilor din România și doamnei director a Editurii Princeps Multimedia, Filomena Corbu, precum și gazdei fără de care nu am fi avut la dispoziție acest spațiu frumos de desfășurare, doamna director a Muzeului Viei și Vinului, prof. Iancu Lorela .
De asemenea, mulțumiri și sponsorilor și tuturor persoanelor care au sprijinit și au crezut în acest copil deosebit.
Ne dorim ca acest eveniment să fie un exemplu pentru elevii colegiului nostru. Colectivul școlii noastre vor susține orice copil ce este talentat și dorește să se afirme!
Mult succes, Paraschiva! Să ai inspirație și succes în tot ce îți dorești și, mai ales, să înspiri și alți colegi să creadă în visul lor!„ este mesajul postat pe pagina de Facebook a Colegiului „Ștefan cel Mare” Hârlău:
sursa foto Facebook Colegiul „Ștefan cel Mare” Hârlău

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow