More

  Lansare de carte la Clubul Copiilor. Un tanar din Cluj ne invata ce este voluntariatul

  Array

  juganu

  Momente deosebite astazi, 2 aprilie 2013, la Clubul Copiilor din Pascani, unde un tanar a venit sa lanseze un volum prin care promoveaza voluntariatul.

  Este vorba despre Stelian Juganu, de 30 ani din Cluj, ce are o poveste de viata impresionanta. S-a nascut in Bucuresti cu o malformatie, si din aceasta cauza parintii au decis sa il abandoneze, ajungand astfel pe mana sistemului din Romania, mai exact in centrele de plasament.

  Cu toate acestea, a decis sa lupte, implicandu-se foarte mult in voluntariat. In anul 2011 a lansat prima sa carte, “Vise implinite:, in care a povestit despre viata sa.

  Mai apoi in 2012, s-a gandit sa promoveze si activitatea in care a fost cel mai mult implicat si anume, voluntariatul, prin volumul denumit “Ghidul Tanarului Voluntar”.

  Stelain Juganu, beneficiaza de sprijinul cadrelor didactice de la Grupul Scolar „Mihai Busuioc” Pascani cat si al membrilor Clubului Leo Alpha “Young&Smart” din Bacau, care il ajuta la fiecare eveniment. Cu banii stransi din vanzarea volumelor, reprezentantii clubului bacauan vor achizitiona rechizite pentru Centrul de primire al copiilor in regim de urgenta din Bacau.

  Despre “Ghidul Tanarului Voluntar”, Stelian Juganu spune ca este adresat tuturor persoanelor ce sunt interesate sa voluntarieze, dar nu au suficiente informatii despre acest domeniu.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI