18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Lansare de carte la Clubul Copiilor. Un tanar din Cluj ne invata ce este voluntariatul

juganu

Momente deosebite astazi, 2 aprilie 2013, la Clubul Copiilor din Pascani, unde un tanar a venit sa lanseze un volum prin care promoveaza voluntariatul.

Este vorba despre Stelian Juganu, de 30 ani din Cluj, ce are o poveste de viata impresionanta. S-a nascut in Bucuresti cu o malformatie, si din aceasta cauza parintii au decis sa il abandoneze, ajungand astfel pe mana sistemului din Romania, mai exact in centrele de plasament.

Cu toate acestea, a decis sa lupte, implicandu-se foarte mult in voluntariat. In anul 2011 a lansat prima sa carte, “Vise implinite:, in care a povestit despre viata sa.

Mai apoi in 2012, s-a gandit sa promoveze si activitatea in care a fost cel mai mult implicat si anume, voluntariatul, prin volumul denumit “Ghidul Tanarului Voluntar”.

Stelain Juganu, beneficiaza de sprijinul cadrelor didactice de la Grupul Scolar „Mihai Busuioc” Pascani cat si al membrilor Clubului Leo Alpha “Young&Smart” din Bacau, care il ajuta la fiecare eveniment. Cu banii stransi din vanzarea volumelor, reprezentantii clubului bacauan vor achizitiona rechizite pentru Centrul de primire al copiilor in regim de urgenta din Bacau.

Despre “Ghidul Tanarului Voluntar”, Stelian Juganu spune ca este adresat tuturor persoanelor ce sunt interesate sa voluntarieze, dar nu au suficiente informatii despre acest domeniu.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow