More

  Lacul Peştişorul, demersuri pentru concesiune

  Administraţia din Paşcani intenţionează să concesioneze lacul “Peştişorul” din Parcul Municipal, unui investitor privat. Subiectul a mai fost discutat până acum şi chiar au fost înregistrate câteva cereri din partea unor oameni de afaceri dar a rămas fără nici un rezultat.

  Acum au început procedurile pentru întocmirea caietului de sarcini, spune primarul municipiului şi când documentele vor fi gata, va fi lansată procedura de licitaţie. Câştigătorul va avea dreptul să administreze lacul pe o perioadă mai lungă de timp dar în schimb trebuie să îl întreţină.
  Deocamdată, Primăria abia reuşeşte să curate lacul, o dată pe an. De la sfârşitul săptămânii trecute a început o amplă acţiune de curăţenie în Parcul Municipal, cu muncitorii de la Gospodăria Comunală.

  Totodată va fi evacuata apa pentru a fi îndepărtate urmele de vegetaţie şi urmează să fie umplut, din nou, cu apa curata. . Edilul municipiului spune vor fi făcute reparaţii şi la sistemul de iluminat public din parc după ce au fost găsite distruse mai multe becuri şi globuri de protecţie.
  Menţionăm că înainte şi câţiva ani după 1989 lacul Peştişorul era unul dintre principalele locuri de agrement din Paşcani, cu bărci, hidrobiciclete şi baruri cu terase.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Străzi pregătite pentru asfaltare. Lucrările încep săptămâna viitoare

  Primăria Paşcani anunţa că săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltate şi pe străzile Calea Iașului, Tudor Vladimirescu din Sodomeni și Fundac Fântânele. În aceste...

  Se simplifică procesul de înmatriculare, înregistrare și radiere a vehiculelor

  Vineri, 10 iulie 2020, începând cu ora 10.00, la sediul MAI, au loc declarații de presă referitoare la noile reglementări pentru simplificarea procesului de...

  Ştrandul din Paşcani, va fi redeschis duminica. Condiţii speciale de acces

  Update comunicat: "Ștrandul din Pașcani își redeschide porțile de duminică, 12 iulie, începând cu ora 10:00, cu respectarea tuturor regulilor anticovid. În urma noilor...

  Opinii