Administraţia din Paşcani intenţionează să concesioneze lacul “Peştişorul” din Parcul Municipal, unui investitor privat. Subiectul a mai fost discutat până acum şi chiar au fost înregistrate câteva cereri din partea unor oameni de afaceri dar a rămas fără nici un rezultat.

Acum au început procedurile pentru întocmirea caietului de sarcini, spune primarul municipiului şi când documentele vor fi gata, va fi lansată procedura de licitaţie. Câştigătorul va avea dreptul să administreze lacul pe o perioadă mai lungă de timp dar în schimb trebuie să îl întreţină.
Deocamdată, Primăria abia reuşeşte să curate lacul, o dată pe an. De la sfârşitul săptămânii trecute a început o amplă acţiune de curăţenie în Parcul Municipal, cu muncitorii de la Gospodăria Comunală.

Totodată va fi evacuata apa pentru a fi îndepărtate urmele de vegetaţie şi urmează să fie umplut, din nou, cu apa curata. . Edilul municipiului spune vor fi făcute reparaţii şi la sistemul de iluminat public din parc după ce au fost găsite distruse mai multe becuri şi globuri de protecţie.
Menţionăm că înainte şi câţiva ani după 1989 lacul Peştişorul era unul dintre principalele locuri de agrement din Paşcani, cu bărci, hidrobiciclete şi baruri cu terase.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider