27.1 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Lacul dintre blocuri. Muncitorii Prest Serv Apa spun ca infundarea canalizarii este un lucru normal

lacul dintre blocuri vale

O strada din zona vale se transforma intr-un mic lac de acumulare de fiecare data cand afara ploua mai mult. Asta nu pentru ca cetatenii de acolo isi doresc sa aiba o asemenea suprafata lacustra ci din cauza canalizarii infundate. La fel s-a intamplat si dupa precipitatiile cazute pe parcursul noptii trecute si al zilei de astazi.

Este vorba despre strada Mihai Eminescu, numarul 10, in fata blocului B11, unde canalizarea este infundata de cativa ani. Mai exact, locatarii blocului de spun ca de doi ani de zile nimeni nu vine sa rezolve problema desi au sunat de mai multe ori la Prest Serv Apa.

Intr-un final, dupa ce au amenintat ca vor chema televiziunea, la fata locului si-au facut aparitia si lucratorii de la societatea de apa, care erau destul de deranjati de faptul ca sunt filmati.

Astfel, cei trei muncitori se chinuiau de zor cu un rac sa desfunde canalizarea iar unul dintre ei a declarat reporterului nostru ca este normal cand ploua ca strazile sa se inunde.

Am incercat sa ii contactam pe sefii de la Prest Serv Apa, pentru a le prezenta situatia de pe strada Mihai Eminescu, insa acestia nu au raspuns la telefon.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow