4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Laborator performant la Școala Specială din Pașcani

Cu ocazia zilelor Şcolii Speciale din Paşcani a fost inaugurată sala multimedia din incinta unităţii de învăţământ. Astfel, după terminarea spectacolului artistic programat pentru această zi, directoarea instituţiei, Gabriela Nedelcu şi-a invitat musafirii în această camera dotată cu tablă interactivă şi videoproiector 3D.

Tabla interactivă este folositoare copiilor cu autism deoarece transformă cuvintele în simboluri cunoscute de aceştia. De asemenea, micuţii pot formăa şi propoziţii sau folosesc funcţia de citire, în acest mod putând asocia imaginile cu ceea ce aud.

Datorită caracterului său dinamic, interactiv dar şi pentru că este atractivă pentru copii, tabla poate fi folosită de elevii care au dificultăţi de înţelegere sau anumite întârzieri mintale.

Menţionăm că Şcoala Specială din Paşcani are două astfel de table interactive, cea din sala multimedia iar cea de-a doua se află într-o sală de clasă. Achiziţia tablelor şi celor două videoproiectoare 3 D a fost posibilă prin finanţare din partea CJ Iaşi.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow