More

  “Labirintul timpului “ – vernisaj de pictura la Pascani

  In continuarea activitatilor organizate de Casa Municipala de Cultură, sub semnul “Luna Culturii la Pascani”, miercuri,  6 noiembrie, in sala “Arcadia” a institutiei de cultura, a avut loc vernisajul expozitiei “ Labirintul timpului”.

  Lucrarile sunt semnate de ieseanca Alina Ungurean, absolventa a Facultatii de Arte Plastice, Decorative si Design din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu”  Iasi.

  Expozitia a fost prezentata de criticul de arta Adina Scutelnicu.

  Mentionam ca luna noiembrie este cunoscuta ca fiind luna culturii la Pascani, localitatea natala a marelui scriitor Mihail Sadoveanu. Cu acest prilej, Casa Municipala de Cultura, care ii poarta numele, are in derulare, pe parcursul acestei luni, o serie de evenimente la care este invitat sa participe publicul pascanean.

  Seria manifestărilor organizate continua cu spectacolele artistice de marti, 12 noiembrie, incepand cu ora 17:30, in sala de spectacole a institutiei de cultura, cand va concerta  trupa “Los Anonimos” din Piatra Neamt iar joi, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00, pascanenii sunt invitati la spectacolul “Imbatati de dragoste”.

  Activitatile dedicate marelui scriitor  Mihail Sadoveanu se vor incheia cu festivalul pentru copii si tineret “Curcubeul Artelor”, care se va desfasura pe parcursul a doua zile, 16 -17 noiembrie, la Casa de Cultura. Evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a VI-a editie.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Reportaj despre Doina Cepalis, în campania “Alege țara de fapte”, difuzată de Observator – VIDEO

  Reportaj despre Doina Cepalis, în campania “Alege țara de fapte”, difuzată de Observator “ALEGE ȚARA DE FAPTE” – REPORTAJ DIN PAȘCANI Despre municipiul Pascani si oamenii...

  Se ridică suspendarea activității în Mirceşti ca urmare a scăderii numărului cazurilor de Covid-19

  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași, constituit prin Ordinul nr. 192/17.07.2020 al Prefectului județului Iași, întrunit în ședință extraordinară în data de 21.09.2020; În temeiul...

  Vremea până pe 4 octombrie 2020. De la vară la iarnă, în doar 24 de ore. Pot apărea primii fulgi de zăpadă, la munte

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele două săptămâni, intervalul 21 septembrie - 4 octombrie 2020. Meteorologii anunță temperaturile care trec de...