In continuarea activitatilor organizate de Casa Municipala de Cultură, sub semnul “Luna Culturii la Pascani”, miercuri,  6 noiembrie, in sala “Arcadia” a institutiei de cultura, a avut loc vernisajul expozitiei “ Labirintul timpului”.

Lucrarile sunt semnate de ieseanca Alina Ungurean, absolventa a Facultatii de Arte Plastice, Decorative si Design din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu”  Iasi.

Expozitia a fost prezentata de criticul de arta Adina Scutelnicu.

Mentionam ca luna noiembrie este cunoscuta ca fiind luna culturii la Pascani, localitatea natala a marelui scriitor Mihail Sadoveanu. Cu acest prilej, Casa Municipala de Cultura, care ii poarta numele, are in derulare, pe parcursul acestei luni, o serie de evenimente la care este invitat sa participe publicul pascanean.

Seria manifestărilor organizate continua cu spectacolele artistice de marti, 12 noiembrie, incepand cu ora 17:30, in sala de spectacole a institutiei de cultura, cand va concerta  trupa “Los Anonimos” din Piatra Neamt iar joi, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00, pascanenii sunt invitati la spectacolul “Imbatati de dragoste”.

Activitatile dedicate marelui scriitor  Mihail Sadoveanu se vor incheia cu festivalul pentru copii si tineret “Curcubeul Artelor”, care se va desfasura pe parcursul a doua zile, 16 -17 noiembrie, la Casa de Cultura. Evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a VI-a editie.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider