More

  La Urgențe după banchet. I s-ar fi făcut rău de la băutură și etnobotanice

  Array

  La Urgențe după banchet. I s-ar fi făcut rău de la băutură și etnobotanice. Este vorba despre o adolescentă, absolventă a Colegiului “Sadovenu” din Pașcani. Fata a fost găsită în baie de către colegi, leșinată. Au intervenit medicii de pe Ambulanță. După ce i-au fost administrate perfuzii și, și-a revenit, tânăra a fost externată.

  Dacă pentru majoritatea dintre noi, banchetul rămâne un eveniment frumos, pentru o tânără din Pașcani, Bianca în vârstă de 18 ani, elevă la Colegiul “Sadoveanu” petrecerea s-a sfârșit pe patul de spital. Asta pentru că ar fi consumat alcool și fumat etnobotanice până a leșinat.

  A fost găsită de colegi într-o cabină de la wc-ul localului unde a avut loc petrecerea.

  Medicii spun că profesorii și colegii tinerei au acordat primul ajutor medical până la sosirea lor, foarte important în asemenea situații. Ea a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal, acolo unde i-au fost administrate perfuzii și i s-a acordat tratament de specilitate. În câteva ore și-a revenit și a fost externată.

  La fața locului au ajuns și polițiștii care fac cercetări în ceea ce privește achiziția și consumul de etnobotanice în rândul elevilor.

  Menționăm că petrecerea Colegiului “Sadovenu” a avut loc în seara zilei de vineri, 27 mai, la un local din centrul orașului. Acolo au participat câteva sute de elevi, absolvenți ai liceului și profesori. Incidentul s-a perecut aproape de miezul nopţii.

  Medicii atrag atentia ca dupa consumul de etnobotanice exista riscul de intoxicatie severa care sa afecteze organele interne si creierul.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI