13.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

La un pas să își piardă un ochi, pentru o datorie de 50 de lei

Duminică după-amiază, un tânăr din Hîrlău era cât pe ce să își piardă vederea pentru o datorie neachitată de numai 50 de lei.
Maxinoaei Constatin, de 22 de ani, a fost atacat de alt tânăr din Fetești, Andrei Amoldovencei, cu o șurubelniță, în zona ochilor, fiind rănit grav pentru că nu a avut cu ce să plătească agresorului, o sumă de bani pe care i-o datora de ceva timp.

Victima a fost cât pe ce să rămână fără vedere, ochelarii săi fiind cei care practic l-au salvat. În furia sa, agresorul i-a spart acestuia ochelarii, încercând să ajungă la ochi și i-a înfipt șurubelnița la numai 2 centimentri de tâmplă, lăsându-l inconștient, într-o baltă de sânge.

După ce și-a revenit din șoc, tânărul a ajuns la spitalul din Hîrlău, apoi luni dimineață la Iași, la secția de Maxilo-Faciale, de la Spitalul „Sf. Spiridon”, unde a fost tratat și medicii i-au spus că este norocos că trăiește. El a depus plângere la poliție, urmând să-l acționeze și în judecată pe cel care i-a pus viața în pericol.

Speriat de urmări și de consecințele legale, agresorul a fugit însă luni dimineață în Italia cu o cursă Gim Trans, dar tânărul vrea să își facă dreptate cu orice preț, adesându-se și Insititutului de Medicină Legală pentru a a obține dovezile necesare demersurilor sale.

Mai precizăm că tânărul atacat de agresorul violent pentru o datorie de doar 50 de lei, a fost nu numai cât pe ce să își piardă vederea sau chiar viața, ci a rămas păgubit și de ochelarii în valoare de 2000 de lei fără de care nu se poate descurca, având dioptrii foarte mari(-11, -12).

Infracțiunile produse de comportamentul violent sau de agresiuni de orice fel, sunt de obicei în legătură cu consumul de alcool sau alte substanțe care contribuie la pierderea discernământului, dar în acest caz, deoarece agresorul nu a fost prins sau anchetat, nu se cunosc astfel de informații, urmând ca polițiștii să cerceteze cazul în continuare și să ia măsurile legale care se impun.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow