More

  La un pas de moarte după ce a fost înțepat de albine

  Array

  AlbineCosmar pentru un localnic din Miroslovesti. In cursul noptii, barbatul a ajuns in stare critica la Spitalul de Urgenta din Pascani dupa ce a fost intepat de cateva zeci de albine pe tot corpul.
  Acesta a fost la un pas sa isi piarda viata, dar din fericire medicii au reusit sa ii acorde primul ajutor si sa il stabilizeze.

  In jurul orelor 04:00, localnicul, in varsta de 55 de ani, s-a trezit pentru a merge la toaleta iar in momentul in care a iesit din casa insectele din curtea vecinului au doborat pe el si l-au intepat peste tot. Alarmate de tipetele victimei rudele sunat de urgenta la 112.

  La fata locului, s-a deplasat un echipaj de ambulanta cu medic care i-a acordat primele ingrijiri medicale si l-au transportat la spital.

  Odata ajuns in camera de urgente, pacientului i s-au administrat medicamente specifice socului anafilactic iar in cele din urma a fost stabilizat.

  Acesta nu este singurul caz de acest gen, in cursul zilei de ieri, un alt barbat din satul Buda, a ajuns la spital din cauza albinelor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet