9.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

La un pas de moarte după ce a fost înjunghiat de o rudă

Şoc şi groază într-o localitate de lângă Paşcani. Un bărbat a fost la un pas de a-şi pierde viaţa după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie în zona toracelui. Poliţia a intrat pe fir şi a deschis dosar penal pe numele agresoarei.

Un conflict spontan s-a sfârşit tragic într-o familie din comuna Moţca. Aseară în jurul orei 18.00 un bărbat de 49 ani a fost înjunghiat de mai multe ori în zona coastelor chiar de mătuşa sa. O vecină care a văzut întreaga scenă a cerut ajutor de urgenţă la numărul unic 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţie şi Ambulanţă care l-a transportat pe C. G. în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgenţă.

După investigaţiile medicale s-a constatat că lama cuţitului a ajuns în dreptul plămânilor, iar medicii urgentisti au decis transferul bărbatului la Clinica de Pneumologie din Iaşi pentru tratament de specialitate.

Din primele declaraţii se pare că bărbatul suferea de afecţiuni psihice de câţiva ani şi era îngrijit de mătuşa lui în vârstă de 72 ani. Între aceştia mai erau certuri, însă până acum nu s-a ajuns la acte de violenţă. Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările, iar în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale se vor lua măsurile care se impun.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow