More

  La spital după ce a căzut cu capul de asfalt

  Array

  Problemele personale, grijile şi stresul cotidian fac victime de toate vârstele. Numai în ultimele 24 de ore au ajuns la Spitalul din Paşcani două femei doborâte de grji. Din fericire în ambele cazuri consecinţele nu au fost ireversibile.
  Grijile cotidiene şi stresul cauzat de anumite probleme personale ne “bagă în spital”. Aşa a păţit şi o femeie de 56 de ani din Paşcani. După ce şi-a plătit o factură, a ieşit de la salubris din zona vale, îngândurată şi nu a mai fost atentă că în faţa ei se afla o bordură şi s-a împiedicat, căzând cu capul de asfalt.
  Persoanele aflate în zonă au solicitat ajutor medical, iar o Ambulanţă sosită la faţa locului a transportat-o pe femeie la CPU din cadrul Spitalului Municipal.
  După investigaţiile efectuate medicii au decis că nu are leziuni grave şi au lăsat-o să meargă acasă.

  Şi o altă femeie din Boureni a fost doborâtă de griji. Maria C. în vârstă de 31 ani a vrut să-şi pună capăt zilelor sperând că va scapa astfel de toate problemele. Aceasta a înghiţit mai multe pastile. A fost găsită însă de membrii familiei care au solicitat ajutor medical la 112. Un echipaj a adus-o pe femeie la Spitalul din Paşcani.
  După ce s-au efectuat manevrele corespunzătoare de prim ajutor necesare în astfel de cazuri femeia a fost transferată la Secţia de Toxicologie din Iaşi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet