More

  La spital după ce a căzut cu capul de asfalt

  Array

  Problemele personale, grijile şi stresul cotidian fac victime de toate vârstele. Numai în ultimele 24 de ore au ajuns la Spitalul din Paşcani două femei doborâte de grji. Din fericire în ambele cazuri consecinţele nu au fost ireversibile.
  Grijile cotidiene şi stresul cauzat de anumite probleme personale ne “bagă în spital”. Aşa a păţit şi o femeie de 56 de ani din Paşcani. După ce şi-a plătit o factură, a ieşit de la salubris din zona vale, îngândurată şi nu a mai fost atentă că în faţa ei se afla o bordură şi s-a împiedicat, căzând cu capul de asfalt.
  Persoanele aflate în zonă au solicitat ajutor medical, iar o Ambulanţă sosită la faţa locului a transportat-o pe femeie la CPU din cadrul Spitalului Municipal.
  După investigaţiile efectuate medicii au decis că nu are leziuni grave şi au lăsat-o să meargă acasă.

  Şi o altă femeie din Boureni a fost doborâtă de griji. Maria C. în vârstă de 31 ani a vrut să-şi pună capăt zilelor sperând că va scapa astfel de toate problemele. Aceasta a înghiţit mai multe pastile. A fost găsită însă de membrii familiei care au solicitat ajutor medical la 112. Un echipaj a adus-o pe femeie la Spitalul din Paşcani.
  După ce s-au efectuat manevrele corespunzătoare de prim ajutor necesare în astfel de cazuri femeia a fost transferată la Secţia de Toxicologie din Iaşi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI