More

  La scăldat… în lacul Peştişorul din Paşcani

  Array

  Lacul Peştişorul din Paşcani, cunoscut mai degrabă pentru mizeria din apă, a ajuns loc de scăldat pentru tinerii încălziţi. Imaginile au fost filmate şi publicate pe o reţea de socilizare de către un bărbat care se afla pe “insula îndrăgostiţilor” din parc.

  la scaldat

  Un bărbat de etnie rromă s-a aprins atât de tare încât a avut nevoie de o baie, zilele trecute. Unde? În lacul Peştişorul.

  Aşadar, bărbatul trecut de 30 de ani s-a lăsat la bustul gol şi… şi-a făcut curaj aruncându-se în apa nu tocmai caldă şi curată din lacul Peştişorul din Parcul Municipal recent renovat şi amenajat.

  Imaginile au fost filmate de către un bărbat care se afla în parc, făcându-le publice pe o reţea de socilizare. Comenatriile nu au întârziat să apară:
  “Dacă şi ăla e parc central… Au dreptate… să facă baie acolo. E ca în sat la ei, o baltă de lângă o pădure infectă… Îmi e dor de Paşcaniul copilăriei mele…”
  “Acolo e intrarea fără bilet ”
  “… lasă oamenii să se spele”

  Pe parcursul a celor aproape 4 minute de filmare se poate vedea cum din gaşca de 7 persoane şi un minor vrea să se răcorească. Însă nu a avut curaj să între în apă adâncă de aproape 2 metri.

  După câteva clipe în care a stat în apă, bărbatul curajos a fost scos pe uscat de către prieteni. S-au urcat în căruţă şi duşi au fost…

  Materialul video poate fi urmarit in cadrul stirilor INFOBIT.

  sursa foto si imagini – facebook

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI