17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

La scăldat… în lacul Peştişorul din Paşcani

Lacul Peştişorul din Paşcani, cunoscut mai degrabă pentru mizeria din apă, a ajuns loc de scăldat pentru tinerii încălziţi. Imaginile au fost filmate şi publicate pe o reţea de socilizare de către un bărbat care se afla pe “insula îndrăgostiţilor” din parc.

la scaldat

Un bărbat de etnie rromă s-a aprins atât de tare încât a avut nevoie de o baie, zilele trecute. Unde? În lacul Peştişorul.

Aşadar, bărbatul trecut de 30 de ani s-a lăsat la bustul gol şi… şi-a făcut curaj aruncându-se în apa nu tocmai caldă şi curată din lacul Peştişorul din Parcul Municipal recent renovat şi amenajat.

Imaginile au fost filmate de către un bărbat care se afla în parc, făcându-le publice pe o reţea de socilizare. Comenatriile nu au întârziat să apară:
“Dacă şi ăla e parc central… Au dreptate… să facă baie acolo. E ca în sat la ei, o baltă de lângă o pădure infectă… Îmi e dor de Paşcaniul copilăriei mele…”
“Acolo e intrarea fără bilet ”
“… lasă oamenii să se spele”

Pe parcursul a celor aproape 4 minute de filmare se poate vedea cum din gaşca de 7 persoane şi un minor vrea să se răcorească. Însă nu a avut curaj să între în apă adâncă de aproape 2 metri.

După câteva clipe în care a stat în apă, bărbatul curajos a fost scos pe uscat de către prieteni. S-au urcat în căruţă şi duşi au fost…

Materialul video poate fi urmarit in cadrul stirilor INFOBIT.

sursa foto si imagini – facebook

Alte articole