22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

La Pascani, purtătorul de cuvânt este al primarului, nu al Primăriei

horacredit.ro/
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
credius.ro
creditprime.ro
fashiondays.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Situație ciudata in administrația locală din Pașcani cu privire comunicarea cu presa locală. Alexandru Dandu, consilierul edilului este purtătorul de cuvânt al primarului Marius Pintilie, nu al instituției, conform uzantelor.
Informația apare într-un răspuns către BIT TV Pașcani din care reiese ca atât Primăria cât si Consiliul Local nu au purtător de cuvânt si nu a fost emisă nici o dispoziție in acest sens.
In aceeași adresa se arata ca, in fisa postului, consilierul Alexandru Dandu îndeplinește si “atribuții de purtător de cuvânt al primarului municipiului” pe langa cele de gestionare a corespondentei , a reclamațiilor si sesizărilor trimise de cetățeni si agenda zilei.

Situația a fost adusa la cunoștința edilului, in cadrul conferinței săptămânale de presa. Marius Pintilie a spus ca, in calitate de primar, nu are nevoie de un comunicator personal si ca va emite o dispoziție asa încât consilierul sau sa preia si funcția de purtător de cuvânt al Primăriei.
Menționăm ca, de regula, in serviciile publice comunicatorii sunt angajați ca purtători de cuvânt ai instituțiilor respective, nu ai reprezentanților acestora. De altfel consilierul Alexandru Dandu s-a prezentat pe rețelele de socializare dar si in comunicatele de presa ca purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani așa cum a apărut si in presa locala. BIT TV a solicitat clarificări in acest sens după ce acesta a refuzat sa răspundă la unele întrebări adresate de jurnaliști pe motiv ca are si altceva de făcut si ca nu este la dispoziția lor, ci a primarului.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI