22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

La Pașcani nu este criză de sânge

horacredit.ro/
creditfix.ro
creditprime.ro
credius.ro
answear.ro
fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Spitalul Municipal de Urgenţă nu este afectat de criza fără precedent a lipsei de sânge care este în spitalele din judeţ. Conducerea unităţii spune că are minim două unităţi din fiecare grupă pe care le poate folosi în caz de urgenţă.
Nu va faceţi griji, Spitalul din Paşcani are rezerve de sânge. În timp ce doctorii de la unităţile medicale din Iaşi şi-au anulat operaţiile din cauza lipsei de sânge, la Paşcani, se găsesc câte două pungi din fiecare grupa astfel încât dacă apare o situaţie de urgenţă pot apela la rezerve, după cum spune directorul medical al unităţii, medicul Diana Acsinte.

De asemenea, când sunt programate operaţii, rudele pacientului sunt trimise pentru a dona sânge la Centrul de Transfuzii din Iaşi, iar în baza adeverinţei pe care o primesc, bolnavul lor primeşte sânge în cazul în care apare o hemoragie în timpul intervenţiei chirurgicale şi are nevoie de sânge.

Menţionăm că la Centrul Regional de Transfuzii din Iaşi nu este în stoc nici o unitate de sânge cu Rh negativ, iar din acest motiv mai multe operaţii la spitalele din Iaşi au fost amânate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI