19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

La Paşcani, autobuzul circulă doar o staţie

autobuz pascani

 

Reclamatii in legatura cu transportul in comun din Pascani. Joi, 14 martie, la audinte, mai multi cetateni s-au plans de faptul ca autobuzul care vine in localitate face doar jumatate de traseu, mai exact doar pana la statia din centrul suburbiei Sodomeni, desi mai sunt statii de autobuz pana in capatul localitatii. Astfel sute de localnici sunt nevoiti sa mai mearga pe jos cativa km pana acasa desi platesc biletul intreg. Aceasta problema este de mai multi ani de zile si de fiecare data cand satenii se plang la Primarie, autobuzele fac traseul complet, doar pentru cateva zile, dupa care se opresc din nou la prima statie.

In replica, seful serviciului de transport din cadrul RAGCL Pascani sustine ca a fost o solutie impusa doar pe timpul iernii deoarece autobuzele nu puteau urca dealul din cauza poleiului de pe strada. Situatia va reveni la normal, iar autobuzele vor face traseul intreg incepand de luni, 18 martie, conform precizarilor facute de ing. Constantin Cojocaru.

Mentionam ca si satenii din suburbia Lunca Pascani sunt nemultumiti de transportul public. Asta deoarece cursa de dimineata, de la ora 8 soseste la Pascani cu un sfert de ora sau mai bine, dupa inceperea orelor de curs. Din acest motiv, elevii sunt nevoiti sa mearga la scoala cu o cursa mai de dimineata, cu aproape 2 ore mai devreme sau sa mearga pe jos. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow