14.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022
Array

La Pașcani au început pregătirile pentru 1 Decembrie

- Advertisement -

Administraţia Locală din Paşcani a început pregătirile pentru ziua dedicată românilor. Încă de la primele ore ale dimineţii reprezentanţii Primăriei au stabilit la faţa locului unde va fi montată scena şi s-au apucat de amenajarea ei.
Pregătirile pentru 1 Decembie sunt în toi la Paşcani. Încă de dimineaţă angajaţii de la Gospodăria Comunală sub supravegherea viceprimarului Vasile Axinte au început amenajarea scenei unde, timp de o ora, artişti locali vor încânta păşcănenii cu muzică populară şi voie bună. Scena este amplasată pe Esplanada din Vale lângă fântâna arteziană de la capătul scărilor.

După activităţile programate pentru ziua românilor, scena va fi mutată pe Esplanada Primăriei unde se vor desfăşura activităţile programate pentru 31 decembrie care cuprind şi focul de artificii de la miezul nopţii.

Menţionăm că parada militară va începe la ora 13 şi va cuprinde defilarea pompierilor din Paşcani împreună cu Poliţia Locală,urmată de maşinile din dotarea acestor instituţii şi câinii dresaţi pentru intervenţia în cazul situaţiilor de urgenţă. O ora mai târziu pe scenă vor urca artişti locali de muzică populară. După reprezentaţia artistică păşcănenii vor fi aşteptaţi la unul dintre cele 3 corturi pentru a se ospăta cu o porţie de fasole cu cârnaţi şi vin fiert.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow