More

  La Pascani, au apărut primele mărţişoare

  Array

  Ziua de 1 Martie se apropie cu paşi repezi, iar primele mărţişoare din acest an au fost expuse astăzi, la Pascani. In zona Deal a Municipiului o singura taraba si-a facuta aparitia, suficient ca sa acapareze atentia trecatorilor, care cu siguranţă abia aşteaptă să vadă dacă a apărut ceva nou, un dar simbolic care să vestească venirea primăverii, pentru a-l putea oferi persoanelor dragi. Printre “simbolurile primăverii” expuse astăzi s-au regăsit tradiţionalul şnur alb-roşu de mărţişor, broşe, ghiocei şi obiecte decorative, iar preţurile acestora sunt cuprinse între 1 leu şi 15 lei.

  Pascanenii care trec pe lângă tarabele cu mărţişoare nu rezistă tentaţiei şi se apropie să vadă noile apariţii. Chiar dacă preţurile sunt tot mai mari, oamenii continuă să le cumpere, pentru că aduc noroc şi respectă tradiţia.

  În zilele ce urmează, sunt aşteptaţi alţi peste 20 de comercianţi de mărţişoare, care au primit autorizaţie de la Primăria Pascani. Aceştia îşi vor putea etala marfa pe tarabe până în data de 8 martie, inclusiv. Punctele de comercializare a mărţişoarelor au rămas aceleaşi, ca şi în anii precedenţi, strada Stefan cel Mare, Esplanada si in zona pietelor agroalimentare. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet