22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

La omu’ sărac nici boii nu trag: Primăria Paşcani nu vrea sa dea un sediu Asociaţiei Persoanelor cu Handicap

ASOCIATIE

 

Asociatia Persoanelor cu Handicap din Pascani se chinuie de ani sa obtina un sediu de la Primaria Pascani. Desi numara 587 de membri, administratia locala nu a rezolvat acesta problem nici pana acum. Astazi, 14 martie, la audiente, presedintele Asociatiei si-a mai incercat inca o data norocul, cu lacrimi in ochi, dupa ce a vazut la televizor ca o alta Asociatie din Pascani a obtinut de curand un sediu nou. Si de acesta data, raspunsul a fost negativ, pe motiv ca Primaria nu mai are spatii disponibile.
Situatia persoanelor cu handicap din Pascani este dramatica. Asta deoarece acestia sunt nevoiti sa mearga de cele mai multe ori la Iasi pentru consultatii sau pentru obtinerea unor acte. Mai mult, atunci cand medicii Asociatiei se deplaseaza la Pascani, consultatiile se fac acasa la presedintele organiyatiei, de pe strada Avram Iancu. Daca ar avea un sediu, multe dintre aceste probleme ar fi rezolvate. Presedintele Petru Covrig spune ca acolo ar putea avea loc, consultatiile medicale si activitatile organizatorice. Mai mult, persoanele cu handicap doresc sa amenajeze cateva ateliere de mestesugarie unde sa realizeze produse pe care sa le vanda.
Mentionam ca in ultimii ani,  Primaria Pascani a impartit mai multe spatii disponibile unor ONG-uri, dar si societatilor comerciale mai ales cele din sediul vechi al Primariei Pascani. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow