More

  LA MULŢI ANI PAŞCANI! URARILE INVITATILOR LA FESTIVITATEA DE DESCHIDERE

  Array

  La mulţi ani dragi păşcăneni.! Astăzi a debutat cea de-a opta ediţie a Zilelor Municipiului Paşcani. Festivitatea de deschidere a avut loc în sala de spectacole a Primăriei Paşcani, de la ora 14.00. La eveniment au participat subprefectul Bogdan Abalasei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Victor Chirilă, parlamentari şi primarii din zona precum şefi de institutii. Toţi au urât păşcănenilor La Mulţi ani.
  Evenimentul a debutat cu un tedeum susţinut de un grup de preoţi din Paşcani. Protopopul Pavel Postolachi a făcut apel la unitate şi credinţa şi a binecuvântat sărbătoarea păşcănenilor.

  Evenimentul  a fost prezentat de cunoscutul artist Adrian Enache. Pe ritmuri de hip-hop el a spus că iubeşte Pascaniul şi că îl va ruga pe primar să îi facă buletin de Paşcani.

  Pe scenă a urcat şi subprefectul Bogdan Abalasei. El a mulţumit organizatorilor pentru invitaţie şi a spus că Pascaniul ar trebui să devină un pol de dezvoltare economică.
  Aceeaşi urare a avut-o primarul comunei Tătăruşi. El a spus că dezvoltarea Pascaniului influenţează şi şi soarta comunelor din împrejurimi şi a făcut apel la consilieri să renunţe la jocurile politice pentru interes public.
  În acelaşi context primarul municipiului a fost lăudat de unii invitaţi. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, directorul Spitalului de Urgenţă Paşcani dar şi senatorul Florin Constantinescu au apreciat investiţiile care au fost făcute în ultimii ani.

  În discursul sau edilul municipiului a vorbit despre istoria Pascaniului şi importanta manifestărilor dedicate acestei sărbători.
  Festivitatea de deschidere a Zilelor Municipiului Paşcani a continuat cu premierea şefilor de promoţie, un concert de muzică clasică şi un dineu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Avem confirmarea oficială: Și amenzile fiscale pot fi plătite, la jumătate din minimul legal, în 15 zile

  Parlamentarii au modificat recent o facilitate importantă pentru contribuabilii care primesc amenzi fiscale. A fost extins oficial termenul în care aceste sume pot fi...

  Virusul SARS-CoV-2 ar putea fi transmis chiar și după vaccinare, avertizează un oficial britanic

  Persoanele vaccinate anti Covid ar putea transmite virusul mai departe, avertizează adjunctul directorului medical al Marii Britanii, profesorul Jonathan Van-Tam, potrivit Mediafax, care citează BBC. Într-un articol...

  Cea mai bună mâncare iarna din punctul de vedere al probioticelor şi al prebioticelor

  Murături în sare sau murături în oţet? Pledăm pentru prima varianta- murături în sare. Conţin cele mai multe tipuri de pro-biotice, bacterii bune, necesare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI