More

  La mulți ani, Leonard Gavriliu

  Array

  Chiar de Ziua Pacalelilor, astazi, 1 aprilie scriitorul pascanean Leonard Gavriliu, a implinit venerabila varsta de 89 de ani. Cunoscutul om de cultura a sarbatorit in mod discret aceasta zi, doar cu cei apropiati. Pe pagina de facebook a pășcăneanului au curs mesajele de felicitare.

  La mulți ani, Leonard Gavriliu! Zeci de mesaje a primit omul de cultură născut în urmă cu 89 de ani. Felicitările au fost scrise și pe rețelele de socializare, acolo unde pășcăneanul este activ.

  Leonard Gavriliu este doctor in psihologie din anul 1974 si membru al Uniunii Scriitorilor din anul 1956. De-a lungul timpului a publicat numeroase volume de poezie, proza, critica literara si eseuri precum si o serie de studii de psihologie, fiind principalul traducator in limba romana a operelor lui Sigmund Freud și Alfred Adler.
  Din anul 2001 s-a restabilit la Pascani, cativa ani mai tarziu Primaria rasplatindu-l cu titlu de cetatean de onoare pentru intreaga sa contributie la dezvoltarea culturii locale.

  Alaturam si noi urarile noastre de sanatate si bucurie numeroaselor mesaje de “La Multi Ani!” transmise din partea celor care il cunosc si il pretuiesc.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet