1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

La mulți ani, fraților! Sărbătoriți fără noi că suntem ocupați

Administratia din Pascani a luat o hotarare in legatura cu invitatia primita din partea fratilor de peste Prut. Nici acest an nu va merge niciun reprezentant din conducerea Pascaniului la sarbatoarea orasului Ialoveni, eveniment care va avea loc pe data de 27 octombrie, zi in care se sarbatoreste si Sf Parascheva, pe stil vechi. Motivul este ca sambata, 26 octombrie, primarul orasului Dumitru Pantazi isi serbeaza ziua numelui.

Mentionam ca la fel s-a intamplat si anul trecut, administratia din Pascani fiind nemultumita de faptul ca numarul de invitatii era mult mai mic decat al celor care doreau sa se deplaseze la Ialoveni. De asemenea, la Zilele Municipiului Pascani din perioada 2-7 iulie a.c., administratia de peste Prut a refuzat sa participe pe motiv ca legislativul din Ialoveni era convocat in sedinta extraordinara pentru a discuta o serie de probleme urgente.

Din programul manifestarilor Zilei orasului Ialoveni, pregatit de catre administratia locala, sunt competitii sportive ce vor avea loc in fata Casei de Cultura. Pe scena amplasata in centrul orasului vor dansa ansamblurile „Enigma”, „Porumbița” și „Ialoveanca”, iar intre orel 18.00 – 24.00 artistii Zenaida Julea, Anisoara Puica sau Ion Raiburg vor incanta pe ialoveni cu muzica usoara si populara. La final, cei prezenti vor asista si la un frumos foc de artificii. Bugetul alocat de catre alesii locali pentru organizarea Haramului orasului Ialoveni este de 100 mii lei moldovenesti. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow