-7.9 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

La Miroslovești, alegerea viceprimarului este în impas

Consilierii locali din Miroslovești nu au reuşit, nici după două luni de la demisia fostului viceprimar Lucian Filote să alegă un alt reprezentant în această funcție.

Marți, 13 iulie, a avut loc cea de-a doua încercare de a alege un viceprimar, iar în cadrul ședinței de consiliu local  au fost făcute trei propuneri, aceleași ca în ședința care a avut loc luna trecută, însă nici de această dată, consilierii nu au putut ajunge la un consens.

Cele trei persoane, care au fost nominalizate pentru această funcție au fost următoarele: PSD l-a propus pe Florin Petrescu, care a primit șase voturi, PNL pe Marinela Popuțoaia, votată de cinci alesi locali, iar Partidul Verde pe Ionuț Grigoraș, care a primit două voturi.

Pimarul comunei Costel Cojocaru a precizat că se așteaptă următoarele ședințe de consiliu local, în speranță că partidele vor ajunge la o înțelegere și se va alege un nou viceprimar.

Menționăm că, în ședința de pe 13 iulie, pe ordinea de zi au fost șase proiecte de hotărâre dintre care două rectificări de buget, o prelungire a unei scrisori de garanție, dar și alegerea președintelui pentru următoarea ședință.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow