30 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
30 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
Array

La lopată în locul amenzilor. Hîrlăul deszăpezit de amendați – VIDEO

Piata agroalimentara din Hirlau a fost astazi deszapezita de catre patru cetateni care nu si-au platit amenzile primite de la agentii de la Politia Locala din oras. Chiar si pentru o suta de lei, amenda data pentru ca nu a respecat una dintre hotararile Consiliului Local ale orasului, un barbat trebuie sa dea, la lopata, 16 ore.

HIRLAU zapada

Nu ai platit amenda, Judecatoria te trimite la munca in folosul comunitatii. Pe acest principiu merg cei din conducerea orasului Hirlau. Si pentru ca e nevoie de mana la lucru, acum, o data cu zapada abundenata cazuta in ultimele zile, cativa cetateni ai orasului Hirlau au curatat toata zona de parcare din piata agroalimentara. Asta pentru ca au de executat 16 ore de munca in folosul comunitatii.

BIT TV LA LOPATA IN LOCUL AMENZILOR

Numai anul trecut, politistii locali din Hiralu au sanctionat contraventional peste 300 de persoane, dintre care un sfert si-au platit amenda.

Peste 200 de sanctiuni au fost transmise primariilor de orasul din care apartin cei amendati, iar cativa zeci de cetateni care nu au venituri si nu desfasoare activitati, sanctiunile au fost inaintate Judecatoriilor pentru a fi transformate in mandate de executare.

In luna ianuarie a.c., Politia Locala din Hirlau a primit 8 astfel de hotarari ce prevad transformarea sanctiunilor contraventionale in munca in folosul comunitatii.

Abaterile săvârşite de persoanele care au fost obligate să presteze muncă în folosul comunităţii au fost la legea privind normele de convieţuire socială şi la legislaţia rutieră.

www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
30 ° C
30.8 °
25.2 °
49 %
5.1kmh
93 %
joi
31 °
vin
29 °
sâm
26 °
Dum
30 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI