14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

La doar 15 ani, este mecanic de karting

Un tanar pascanean este un adevarat maestru al masinilor de kart, la doar 15 ani el stie sa dezasambleze si sa asambleze de la 0, o astfel de masina de concurs. Este vorba despre Robert Parasca, elev al Liceului Teoretic “Miron Costin”, care de 1 an de zile este inscris la cercul de karting al Clubului Copiilor din Pascani. Pe cand alti tineri de varsta sa au preocupari gen internet sau discoteci, Robert munceste cot la cot cu profesorul sau, Gabriel Ciopraga, in activitatea de mentinere sau reparatie a defectiunilor aparute la anumite piese de la o astfel de masina.

Robert spune ca s-a inscris la cercul de karting, datorita faptului ca a fost mereu pasionat de masini si de tot ce tine de domeniul auto.

Gabriel Ciopraga, are numai cuvinte de lauda despre elevul sau. Spune ca este un copil foarte bine organizat ca timp, spatiu si mentalitate dar si faptul ca Robert este cel mai tanar mecanic pe care l-a avut vreodata la karting. Tanarul mecanic pascanean isi aminteste de cel mai dificil moment pe care l-a avut intr-un concurs, atunci cand la o sesiune de antrenamente a trebuit sa ajunga la unul dintre pilotii de Clubul Copiilor, care a derapat si a intrat intr-un gard din cauciucuri. El a trebuit sa se fereasca de celelate masini ce participau la sesiunea respectiva si sa depaneze in timp record kartul.

Mentionam ca Robert Parasca, are un instructaj special facut pentru a depana in timp record masinile de pe pista.

Alte articole