More

  La cât trebuie să setăm aerul condiționat în zilele caniculare

  Array

  În zilele caniculare, specialiștii recomandă ca temperatura aerului condiționat să fie cu cinci grade mai mică decât cea din exterior, a precizat managerul Serviciului de Ambulanță București Ilfov, Alis Grasu.
  Potrivit sursei citate, temperatura din interior nu ar trebui să fie mai jos de 22 de grade Celsius.

  „Specialiștii recomandă ca temperatura aerului condiționat să fie setată astfel încât să nu fie o diferență mai mare de cinci grade între temperatura din interior și cea din exterior. Chiar dacă, inițial, este foarte cald afară și nu putem sta cu aparatul la 35 de grade, inițial în lăsăm la 30 de grade, după care, pe măsură ce ne obișnuim cu incinta răcoroasă, mai scadem puțin temperatura. Nu mai jos de 22 de grade. Optim ar fi un 24-25 de grade”, a mai spus Alis Grasu.

  Sursa: Romania Libera

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet