17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Kosarom si Agrocompex la Targul Regional AGRALIM

Doua firme reprezentantive din Pascani au participat saptamana trecuta la Targul Regional AGRALIM. Evenimentul a fost organizat in perioada 27 -30 septembrie la Centrul Expozitional Moldova din Iasi de Consiliul Judetean Iasi, unde au fost invitate sa participe peste 150 de firme din agricultura si industria alimentara.
Din Pascani au fost prezente Grupul de Firme Kosarom si societatea Agrocomplex SA Pascani.
Standul Kosarom a fost vizitat chiar de ministrul agriculturii, Daniel Constantin. Fondatorul grupului de firme, Neculai Apostol, i-a prezentat ministrului problemele cu care se confrunta industria alimentara, cele mai importante fiind concurenta neloiala si evaziunea fiscala.

Si standul societatii Agrocomplex Pascani a fost vizitat de ministrul agriculturii. Managerul societatii, Bogdan Pantazi a explicat reprezentantului Guvernului masurile care au fost luate pentru depasirea crizei economice si a perioadei prelungite de seceta care a afectat in proportie destul de mare culturile din acest an.

Mentionam ca AGRALIM este cel mai important eveniment din Moldova, ce pozitioneaza Iasul alaturi de Cluj – Napoca, Arad si Bucuresti pe harta evenimentelor expozitionale reprezentative pentru agricultura si industria agro-alimentara din Romania.

Alte articole