23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Kaufland Paşcani a retras din magazine peștele cu viermi. Controale şi amenzi din partea instituţiilor statului

Lotul de pește cu viermi depistat într-un supermarket din Paşcani a fost retras din toate magazinele. Este vorba despre un lot de macrou congelat din care o femeie din Moţca a cumpărat şi era cât pe ce să îl prepare copiilor. Femeia când a văzut că este stricat a apelat la reporterii BIT TV. În urmă sesizării noastre, conducerea unităţii a anunţat că a retras produsul de la comercializare ca măsură de preventive.

„În acest moment, până la clarificarea situaţiei, Kaufland a luat ca măsură de prevenţie retragerea produsului de la comercializare.”

se precizează într-o comunicare a reprezentanţilor Kaufland.

Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei Sanitar Veterinare Iaşi şi a inspectorilor de la antifraudă. În cursul zilei de ieri au fost făcute controale la magazinul din Paşcani iar reclamaţia s-a confirmat.

A fost găsit pește infestat cu un parazit, care o dată înghiţit, prezenţa sa se manifestă printr-o durere abdominală uneori violentă şi prin semne alergice. Unitatea a fost amendată cu câteva sute de lei.

Specialiştii atrag atenţia să fim foarte atenţi când cumpărăm produse congelate şi nu numai. Să verificăm cu atenţie date producerii şi expirării dar şi care sunt ingredientele produsului respectiv.

Menţionăm că, în cursul zilei de ieri, o femeie din comuna Moţca a rămas fără cuvinte când a curăţat macroul. Înăuntrul lui a găsit zeci de viermi. Revoltată a sesizat instituţiile statului abilitate şi postul de televiziune BIT TV pentru a face publică povestea şi a informa cetăţenii.

Vezi ştirea în întregime AICI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow