More

  Kartingul pascanean, vicecampion judetean

  Array

  karting

  Sambata, 22 iunie 2013, incepand cu ora 9.00 pe pista amenajata in parcarea Complexului Comercial Era din Iasi, a avut loc primul Concurs Judetean de Karting din acest an.

  La competitie s-au inscris mai multe echipaje, printre care tinerii de la Palatul Copiilor din Iasi, cei de la Clubul Copiilor din Pascani si de la structurile din Tibanesti si Harlau.

  De la Pascani au participat un numar de 5 concurenti, printre care vicecampiona nationala de anul trecut, Daria Rusu.

  Kartistii antrenati de Gabriel Ciopraga, nu au dezamagit nici in acest an reusind sa obtina doua locuri de vicecampioni si doua locuri 3.

  Mai exact, la categoria 10-12 ani, toba lunga, motor 60 cmc, Daria Rusu a obtinut titlul de vicecampioana judeteana pentru a doua oara. Iasmina Mesenschi a obtinut locul 2, la aceeasi categorie de varsta insa modelul de kart era cel cu toba scurta.

  Robert Puiu, a obitnut locul 3 la aceeasi categorie de proba insa dedicata baietilor. Darie Marius a reusit si el o clasare buna, locul 3, la categoria 10-12 ani toba lunga, in timp ce Florin Ciocan s-a clasat pe 5.

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DEPUTAT PETRU MOVILA – CANDIDAT PMP LA CAMERA DEPUTATILOR (P)

  Ca membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor, sănătatea este o prioritate pentru mine. Cele mai multe proiecte de lege sunt venite de...

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 1 milion de familii vor beneficia de racordare gratuită la rețeaua de gaze! (P)

  Reducerea diferențelor dintre sat și oraș impune asigurarea și în mediul rural a întregului confort disponibil în cel urban. Iar acest lucru nu înseamnă...

  Dorina Isopescu (PMP Iași): Primăria nu a făcut nimic pentru locuitorii din Tătărași (P)

  Prof.univ. Dorina Isopescu, candidata Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Iași, a vizitat zona Tătăraşi – Dispecer, pentru a afla de la oameni problemele cu...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI