-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

JYSK deschide magazin la Pașcani, pe 22 iulie

C.P. JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează pe 22 iulie un magazin în Pașcani, pe Calea Romanului nr. 1. Cu o suprafață de 1270 mp, este primul magazin JYSK din orașul Pașcani și va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00-20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00. Odată cu inaugurarea magazinului JYSK Pașcani, retailerul ajunge la 103 de unități în România.

“Avem o vară plină, ceea ce ne bucură, pentru că ajungem aproape de clienții din mai multe orașe și aducem alături de noi mai mulți colegi. Am trecut de pragul de 100 de magazine la începutul lunii iunie, am deschis apoi un nou magazin în Pitești, iar acum inaugurăm două magazine în aceeași zi, unul în Pașcani și celălalt în București. Sărbătorim inaugurarea JYSK Pașcani cu o săptămână de oferte speciale foarte bune, de până la 75% reducere. Este o ocazie foarte bună pentru clienți să achiziționeze produse pentru casă la un preț mai bun, mai ales că în magazine au sosit și noile colecții, precum colecția de decorațiuni pentru Toamna 2021, colecția nouă de lenjerii de pat și cea de textile pentru casă”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în magazinul JYSK Pașcani în perioada 22 – 28 iulie 2021. Reducerile ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum saltele, plăpumi și perne, lenjerii de pat, decorațiuni, produse pentru baie și mobilier de interior.

“Echipa magazinului JYSK Pașcani așteaptă cu entuziasm ziua deschiderii. Magazinul este pregătit, stocurile sunt suficiente, iar asistenții de vânzare sunt gata să ofere clienților sfaturi care să îi ajute să aleagă produsele de care au nevoie. Cei care ne vor vizita vor găsi în magazin și noua colecție de Nordic Mood pentru Toamna 2021, care include decorațiuni de inspirație scandinavă. Sunt produse în culori inspirate de natură, precum albastrul oceanului, diferite nuanțe de maro ale solului, verdele ierbii și copacilor, precum și produse care au aspect artizanal, realizate din materiale neprelucrate, precum beton sau bambus împletit”, spune Crina Maria Andriescu, Director de magazin JYSK Pașcani.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Oferta de deschidere poate fi văzută pe www.JYSK.ro/Pascani, iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

Despre JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 101 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow