More

  Jurnalist păşcănean, premiu de excelenţă la Seara Valorilor

  Array

  Un păşcănean a reuşit să impresioneze de-a lungul anilor oameni de televiziune şi jurnalişti prin pofta lui de a face presă. Astfel, i-a fost încă o dată recunoscută munca în cadrul evenimentului „Seara Valorilor” cu premiul Excelenţă în jurnalism. Este vorba despre Cătălin Hopulele, care lucrează ca redactor şi corespondent la Mediafax, Opinia Studenţească şi Ziarul de Iaşi. Premiul i-a fost inmânat de către jurnalista Gabriela Baiardi de la TVR.

  catalin hopulele 1

  Cătălin Hopulele în vârstă de 26 ani a primit premiul Excelenţă în jurnalism în cadrul Galei „Seara Valorilor”, eveniment inclus în programul „Săr­bătorile Iaşului“. El a dedicat această distincţie colegilor lui, pentru entuziasmul pe care îl au atunci când lucrează.

  Păşcăneanul nu este la primul premiu în jurnalism. El a reuşit pe parcursul anilor să se facă remarcat prin activitatea bogată şi modul lui de a scrie. Munca i-a fost recompensată prin numeroase premii. În anul 2011 a fost unul dintre premianţii Galei – Tânărul Jurnalist al Anului, iar în 2013 a câştigat premiul I la competiţia Europa jurnaliştilor din amfiteatre. – Mai multe informații în cadrul știrilor INFOBIT.

  Cătălin s-a apucat de jurnalism ca un lucru firesc, după ce a terminat studiile la profilul Filologie de la Colegiului „Mihail Sadovenu” din Paşcani. El spune că această meserie este frumoasă, dar grea, cu mulţi nervi şi nopţi nedormite.

  Cătălin este directorul revistei Opinia Studențească, redactor la Ziarul de Iași și corespondent la Mediafax. De asemenea, este și formator la Departamentul de Jurnalism de la Universitatea A. I. Cuza Iași.

  Premierea a avut loc în cadrul celei de-a XXIV-a ediţii a Sărbătorilor Iaşului, în seară de 14 octombrie la Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI