17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Jurnal de alegeri la Targu Fumos: Lazar: Am votat pentru ca Romania sa redevina democratica dupa regimul Traian Basescu. Fatu: Am votat impotriva coruptiei si a izolarii Romaniei in Europa – VIDEO

Dupa o campanie intensa si in aceeasi masura interesanta, in colegiul electoral Targu Frumos, astazi, principalii competitori pentru Senat si Camera Deputatilor au participat la vot. In jurul orei 13.30 senatorul Sorin Lazar, cel care isi mai doreste inca un mandat de parlamentar, din partea USL, a votat impreuna cu fiul sau, la sectia de votare amenajata in incinta Scolii Generale din comuna Strunga. El a spus ca alegerile de astazi sunt cele mai importante,din ultimii ani.
,, Sper ca cetatenii, prin votul de astazi, sa aseze Romania pe o traiectorie democratica, dupa ani de dictaruta sub regimul Traian Basescu. Votul de astazi nu este doar pentru mine si colegul Vasile Mocanu ci este si un vot de incredere pentru viitoarea clasa politica. In legatura cu rezultatele, nu ma bazez doar pe sondaje ci si pe semnalele primite de la cetatenii din colegiul meu, semnale care ma oblige si mai mult pentru ca cetatenii si-au pus sperante mari in noi,, a spus Sorin Lazar.

Fatu: Am votat impotriva coruptiei si a izolarii Romaniei in Europa
Putin mai tarziu, in jurul orei 14.30, la Liceul Ion Creanga din Targu Frumos au votat dr Constantin Fatu, candidatul ARD pentru Senatul Romaniei alaturi de fostul primar al orasului, Gheorghe Tataru, candidat ARD pentru Camera Deputatilor.
Ei au spus ca au votat impotriva coruptiei si al regimului totalitarist pe care cei de la USL ar urmari sa il impuna si au atras atentia asupra pericolului ca Romania ar putea sa fie izolata in Europa, din punct de vedere politic, dupa alegerile din 9 decembrie.

Orizont.info

Alte articole