9.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Jumătate din ghișeele poștale de la sate vor fi desființate

Jumatate din oficiile si ghiseele postale atat din mediul rural cat si urban din judetul Iasi sunt in pericol de a fi desfiintate. Conducerea Companiei Nationale Posta Romana a anuntat ca in perioada urmatoare va pune in aplicare un plan de reorganizare, prin care si salariile vor fi scazute cu 10%.
Intrucat in urma procesului de reorganizare cateva sute de angajati ar ramane fara un loc de munca, Sindicatul Lucratorilor Postali Iasi organizeaza in cursul zilei de joi, 28 februarie a.c., un protest in fata Prefecturii Iasi. Printre motivele pentru care reprezentantii Sindicatului ies in strada se numara si nepasarea celor de la conducerea companiei de a aproviziona locurile de munca cu materiale consumabile pentru buna desfasurarea a activitatilor postale si faptul ca de peste 3 ani, Posta Romana se afla intr-un continuu proces de reorganizare.

In conditiile in care ghiseele postale din comune vor fi desfiintate, nu numai ca foarte multi oameni vor ramane fara un loc de munca, dar si cei care beneficiau de serviciile postale vor avea de suferit. Printre acestia se numara si pensionarii care primesc in fiecare luna pensia acasa. Nu vor mai putea beneficia de acest serviciu, astfel ca se naste o intrebare fara raspuns deocamdata: cine le va mai aduce pensia?

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow