0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Judecatoria Pascani nu s-a pronuntat in cererea anti-Apa Vital. Judecatorul s-a abtinut, problemele raman

Judecatoria Pascani nu s-a pronuntat inca in legatura cu actiunea Primariei Pascani impotriva Apa Vital. Astazi prin ordonanta presedintiala a fost admisa doar cererea judecatorului de a se abtine de la judecarea acestui caz. Asadar in zilele urmatoare instanta va hotara daca operatorul iesean mai are sau nu voie sa debranseze scarile de bloc unde nu sunt incheiate contracte de furnizare si daca va fi reluata sau nu furnizarea apei acolo unde au fost inchise robinetele.
Confuzia a aparut dupa ce pe site-ul Judecatoriei Pascani a fost publicata solutia de admitere a cererii fara drept de recurs, si fara sa se precizeze in clar ca au fost formulate doua cereri: una a Primariei Pascani, alta a judecatorului. Mai mult primarul municiupiului a confirmat ca solutia ar fi favoravila administratiei locale. Ne cerem scuze pentru acesta situatie.

Stirea initiala

Veste uriasa pentru pascaneni. Apa Vital nu mai are voie sa inchida robinetele la apa, cel putin deocamdata chiar daca locatarii nu au contracte si nu si-au achitat consumurile. Decizia a fost luata astazi de Judecatoria Pascani in urma actiunii Primariei printr-o ordonanta presedintiala. Ea nu poate fi atacata cu recurs. In schimb operatorul iesean trebuie sa rebranseze scarile unde au fost inchise robinetele, in cel mai scurt timp. Vom reveni cu amanunte.

hot apa

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow